slideshow slideshow

Mii de clienti fideli 

Barbat, Femeie, cuplu tanar, cuplu in varsta, iata ceea ce puteti si dumneavoastra sa ne scrieti:

Alain - Normandie

" Am 61 de ani si iau medicamente impotriva hipertensiunii. Aveam mari probleme de erectie. De cand iau Activ Forte®, raporturile mele sexuale sunt incredibile, sotia mea este incantata. Parca as avea, din nou, 20 ani. Recomand Activ Forte® pentru imbunatatirea sexualitatii."


 active-forte-erectie

Claude - Coasta de Azur

"Functioneaza cu adevarat! Sotia mea imi reaminteste constant sa mai comand. Am luat Activ Forte® timp de 3 luni, fara sa-i spun. In cele din urma, imi punea atatea intrebari despre noul meu libido, incat a trebuit sa-i spun.”


active-forte-erectie

Claudia - Paris

"Am comandat Activ Forte® pentru sotul meu. Prima oara a functionat si am fost amandoi foarte multumiti. Acum ia zilnic si este incantat de rezultat. N-a trecut decat o saptamana, sunt nerabdatoare sa vad rezultatele pe termen lung. Multumesc!”

 


active-forte-erectie

Renaud - Bretagne

Am incercat o gramada de pilule pentru ameliorarea erectiei. Toate mi-au cauzat efecte secundare (nervozitate, transpiratii). Dupa ce am citit despre experientele pozitive pentru Activ Forte®, am hotarat sa incerc. Nu m-a dezamagit! Nu e o minciuna. Am remarcat ca erectiile mele sunt mai puternice si dimensiunea penisului a crescut, ca si intensitatea orgasmelor. N-as mai vrea sa fie ca inainte. A crescut si forta ejacuarii, desi am 57 ani, ma simt ca la 20. Dupa 10 zile de utilizare, sotia mea mi-a spus ca observa o mare diferenta. Nu i-am spus că iau Activ Forte®, de aceea am considerat comentariul ei ca pe o verificare obiectiva a eficientei acestui produs. Incercati-l cu incredere.”

 

active-forte-erectie