slideshow slideshow

 Profesorul JP Dranok afirma:

« Cu aceasta noua capsula 100% naturala lipsita de contraindicatii puteti deveni (sau redeveni) un adevarat armasar »

Daca propriile performante din viata dumneavoastra sexuala nu va multumesc, trebuie sa cititi neaparat mai departe.

O alternativa 100 % naturala pentru o sexualitate totala, fara inconveniente 

 
Da, acum exista o capsula, care a reusit sa regrupeze cele mai puternice afrodisiace, cunoscute la momentul actual. Eficienta asupra regasirii erectiei si a libidoului este dovedita stiintific pentru fiecare dintre cei 6 agenti activi  hiperconcetrati, asociati in aceasta revolutionara capsula. Am dorit sa aflam mai multe si i-am luat un interviu profesorului Dranok, care se afla in trecere prin Bucuresti.

Buna ziua, domnule profesor, se vorbeste in toata Europa despre capsula Activ Forte®, ne-ati putea spune mai multe dar, mai ales, cum functioneaza?


Profesorul JP Dranok: Studiez problema libidoului de mai bine de 30 ani. Stresul si ritmul accelerat al vietii moderne nu ajuta, ba chiar amplifica aceasta problema. In plus, barbatii au din ce in ce mai mult tendinta de a se simti complexati de performantele actorilor, pe care ii vad in filmele erotice.

Intrebare: Si ce ati facut?

Raspuns: Am facut de mai multe ori inconjurul lumii pentru a afla, din medicina traditionala a mai multor popoare, remedii pentru reactivarea sexualitatii celor ce sufera de lipsa de vigoare sexuala. Aceste cercetari m-au condus la selectionarea a 6 puternici agenti activi si,impreuna cu colegii mei, am decis sa ii asociem intr-o singura capsula, pe care am testat-o clinic.

Intrebare: Care au fost rezultatele?


Raspuns: Exceptionale! Peste 85% dintre barbatii care au folosit aceasta combinatie de 6 agenti activi au observat ca propria sexualitate s-a reactivat (unii dintre ei au spus ca s-au transformat in adevarati „armasari”).

Intrebare: Cum explicaţi aceste rezultate spectaculoase?

Raspuns: Va repet ca formula este 100% naturala si lipsita de contraindicatii. Activ Forte® este singurul stimulent sexual natural, care a facut subiectul testelor clinice.

Intrebare: Dar asta nu explica de ce functioneaza?


Raspuns: Acesti 6 agenti activi, ce provin din toata lumea, sunt combinati intr-o formulă care permite marirea tesutului erectil al penisului (numit corp cavernos) in momentul stimularii. Corpii cavernosi sunt tesuturi spongioase, asezate de o parte si de alta a penisului, fiind esentiali erectiei. Erectia se produce cand exista excitatie si sangele umple tesutul erectil. Datorita noii noastre formule, tesutul erectil poate contine mai mult sange ca oricand.

Intrebare: Am citi in pres ca Activ Forte® permite marirea considerabila a penisului.


Raspuns: Nu trebuie exagerat dar, utilizatorii vorbesc despre o marire cu 2,5-3,5 cm, ceea ce nu e de neglijat. Pe langa aceasta marire, apare o mai mare incredere in fortele proprii si, de asemenea, o dorinta sexuala considerabil crescuta.

Intrebare: Adica?


Raspuns: Utilizatorii de Activ Forte® regasesc un libido intens. Pe scurt, dorinta lor de sex este mult mai mare. Putand face fata acestei dorinte, isi regasesc increderea in sine, ceea ce duce la raporturi sexuale mai indelungate, mai intense si mai regulate.

Intrebare: Am citit ca descoperirea dumneavoastra impiedica ejacularea precoce. Parca e prea frumos ca sa fie adevarat.


Raspuns: Ba deloc, este adevarat. La inceput, aceasta capsula era destinata obtinerii de erectii puternice si regulate. Dar, utilizatorii spun toti la fel: odata cu cresterea increderii in sine si a calitatii erectiei, consecinta este o totala stapanire a erectiei. Unii profita pentru a face dragoste de mai multe ori, una dupa alta (avem utilizatori de 60 ani, care ne scriu ca au reusit de 3 ori consecutiv).

Intrebare: Dar nu este periculos?


Raspuns: Deloc, cei 6 agenti activi sunt naturali si nu au efecte secundare. Testele clinice aflate pe site o pot dovedi.


Intrebare: M-ati convins, domnule profesor, parca as incerca si eu dar se spune ca descoperirea dumneavoastra este foarte scumpa.


Raspuns: Asa a fost cand am lansat-o. Cei 6 agenti activi sunt foarte scumpi si fabricarea unei mici cantitati costa foarte mult. Odata cu succesul repurtat, am trecut la fabricarea pe scara mare si va putem oferi capsula Activ Forte® la mai putin de 3 lei/zi.


Intrebare: Activ Forte® trebuie folosit toata viata?


Raspuns: In niciun caz, recomandam cure regulate (3 capsule/zi) de 2-3 luni, dar puteti incepe cu o cura de incercare de 1 luna, pentru a vedea care sunt rezultatele. Multe persoane afirma ca o cura de 3 luni le-a fost suficienta. Este de inteles tinand cont ca, odata recapatata increderea in sine si in dinamica propriului corp, problemele legate de viata sexuala dispar. Aceasta este surpriza pe care ne-a facut-o Activ Forte®, la distributia pe scara larga.

 

active-forte-erectie