slideshow slideshow

 Cei mai cunoscuti 6 activatori sexuali din zilele noastre

Activ Forte® este stimulentul sexual special conceput pentru persoanele cu probleme de erectie. Proprietatie afrodisiace ale ingredientelor fac din Activ Forte® activatorul sexual natural, cel mai puternic din zilele noastre. Activ Forte® este un stimulent sexual natural al carui scop este de a ajuta barbatii care sufera de impotenta, tulburari de erectie, disfunctii erectile, si le asigurao mai mare rezistentain actul sexual.
Capsulele Activ Forte® sunt naturale, fara niciun efect secundar si nu prezinta niciun risc pentru sanatate. Cercetatorul care a creat Activ Forte® a dorit sa realizeze un produs natural care sa rezolve problemele sexuale ale fiecarui cuplu, fara traumatisme. Va invitam sa descoperiti compozitia acestor capsuIe Activ Forte®.

Iata de ce acest uimitor amestec de 6 activatori sexuali, cei mai puternici cunoscuti in zilele noastre, va  poate face sa deveniti (sau sa redeveniti) un adevarat armasar.

active-forte-erectie1) Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce tensiunea, anxietatea si de a creste energia. Am incorporat Ginkgo Biloba in Activ Forte® pentru a elimina tensiunile mentale si psihice care insotesc uneori dorinta sexuala masculina.

 
active-forte-erectie2) Ginseng Corean
Amelioreaza circulatia sangvina la nivelul organelor masculine. Aceasta este posibila datorita panaxatriolului, pe care il contine Ginsengul corean si care actioneaza la fel ca testosteronul, prezent in mod natural, in corpul uman. Este planta ideala pentru a incuraja si a usura erectia.

 

active-forte-erectie3) Maca
Cunoscuta si sub numele de ginseng peruan sustine sistemul glandular. Aceasta planta are doua functii: imbunatateste performantele sexuale si dorinta, ameliorand, in acelasi timp rezistenta si energia. Studiile clinice arata ca maca este o alternativa eficienta pentru tratarea tulburarilor de erectie.

  
active-forte-erectie4) Arginina
Arginina este un aminoacid, care permite dilatarea vaselor de sange, reactivand erectia atat calitativ cat si ca rezistenta.

 active-forte-erectie5) Sofranul
De-a lungul istoriei, in multe regiuni ale lumii, sofranul este cea mai cunoscuta planta afrodisiaca. Rezulatul tuturor cercetarilor indica faptul ca utilizarea traditionala a sofranului este cu adevarat eficienta in tulburarile de erectie.

 

active-forte-erectie6) Saw Palmetto

Saw Palmetto sau Serenoa Repens este un mic palmier in forma de evantai care creste in America de Nord. Datorita sterolilor si acizilor lauric, palmitic si capric, pe care ii contine, este folosit in mod traditional pentru tratarea problemelor sistemului genital, atat la barbati cat si la femei.

 

 

active-forte-erectie

active-forte-erectie